AF/Armaflex® Class O, slanger 25/108 mm Én eske inneholder 8 m

AF/Armaflex® Class O, slanger 25/108 mm

Én eske inneholder 8 m

BeskrivelseTilbehørDokumentasjon
Beskrivelse

AF/Armaflex Class O; den fleksible isolasjonen uten MCCP, med konstant isolasjonstykkelse.

 Produktet har en optimal kombinasjonen av en meget lav varmeledningsevne og ekstrem høy diffusjonsmotstand.
Dette forebygger energitap og fuktopptak over lang tid, og hjelper med å redusere risikoen for korrosjon under isoleringen. Den innebygde Microban® antimikrobielle beskyttelsen og de gode brannegenskapene, gjør produktet spesielt godt egnet for bruk i offentlige bygninger og proseessindustrien.

  • Microban® antimikrobiell produktbeskyttelse: gir en ekstra beskyttelse mot mikrober, mugg og råteskader
  • Euroklasse B/BL-s3, d0
  • Lav varmeledningsevne (? 0 ºC = 0,033)
  • Vanndiffusjonsmotstand µ = 10.000
  • Lukket mikrocellestruktur

Montering av PLASTRØR MED ARMAFLEX - cellegummi

Armaflex isoleringsmaterialer og Armaflex Lim 520 og Lim HT 625 er forenlige med de fleste plastrør som brukes innen industri og bygg. På plastrør laget av PVCC, PE-Xa og PE-HD, kan Armaflex monteres på samme enkle måte som på metallrør.

Når Armaflex limes til polypropylen (PP)-rør må man være oppmerksom på at materialet ikke fester seg optimalt. Derfor anbefales det å rubbe underlaget før Armaflex sperrelimes til plastrøret. Ved liming av Armaflex på ABS-rør kan det oppstå en innkapsling av de løsemidlene som normalt skal luftes ut ved første påføring. Pga ABS-materialets aldringsprosess kan dette lede til hårsprekker på røret. Derfor må man se bort fra en direkte sperreliming på ABS-rør. Men man kan allikevel foreta en form for sperreliming, ved først å montere ett selvklebende Armaflex isolasjonsbånd rundt røret og deretter sperrelime Armaflex til dette båndet.

Ved liming av de langsgående limskjøtene anbefales det ikke å bruke isolasjonsbånd. Når Armaflex monteres fagmessig med riktig limteknikk, vil løsemidlene i limet luftes ut før skjøtene settes sammen.

Kompatibiliet

Plastrør

Samsvar

Armaflex produkter

Bemerkning

 

Class O Armaflex

HT / Armaflex

NH / Armaflex

PVC-C

 

Ja

ü

ü

ü

Ingen

PE-Xa

 

Ja

ü

ü

ü

Ingen

PE-HD

 

Ja

ü

ü

ü

ingen

PP

 

ja

ü

ü

ü

For å forbedre klebeheften – f. eks. der hvor man skal sperrelime isolasjonen til røret – må plasten først grovskrubbes. Ved sperreliming av slangeenden til røret, må man først montere en Armaflex-tape på røret.

ABS

ja

 

ü

ü

Merk: For Durapipe ABS rør med en mediumtemperatur større enn +30 °C, så bør man vurdere bruk av HT/Armaflex eller NH/Armaflex.

Tilbehør
Dokumentasjon