Teknisk isolasjon til passiv brannsikring

Isopartner lagerfører Oryx® produkter

Med ORYX® tilbyr vi et komplett utvalg av passive brannsikringsløsninger. 

Under det registrerte IPCOM-varemerket ORYX® distribuerer ISOPARTNER AS et stort utvalg kvalitetsisolasjonsløsninger for passiv brannsikring. Utvalget inkluderer brannmotstandige tetningsmasser og skumprodukter, belegg, brannmansjetter/rørstrupere og brannbeskyttende paneler.

 

I tillegg til ORYX® passive brannsikringsløsninger er ISOPARTNER AS også en stor distributør av brannhemmende isolasjonssystemer og produkter fra ledende produsenter. Dette gjør det mulig for oss å tilby et meget stort utvalg og raskt oppfylle alle behov for passiv brannsikring for en rekke ulike markeder og bransjer.

 

Som del av IPCOM-gruppen har ISOPARTNER AS full støtte og backup fra et stort og dedikert team av høyt utdannede brannsikringseksperter og produktspesialister.

 

Se våre passive brannsikringsløsninger på www.oryx.pro

Isopartner er totalleverandør av teknisk isolasjon innen passiv brannsikring

Hvert eneste år brenner det for milliarder av kroner her i landet, og med store konsekvenser for dem som blir rammet. Derfor er det viktig å investere i forskriftsmessige, brannklassifiserte isolasjonsløsninger og -produkter.

Passiv brannsikring skal hindre eller forsinke brannspredning fra rom til rom. Den skal også begrense skader i bygget samt gi tid til evakuering. Byggevareforordningen, som er et regelverk for byggevarer, omtaler de grunnleggende krav til byggverk i forhold til brannsikring.

TEK 10, kap 11 stiller konkrete krav til sikkerhet ved brann i et bygg. Dette tar vi på alvor i Isopartner og ønsker å gi våre kunder et godt utvalg av produkter innen passiv brannsikring.

 

Konstruksjoner isolert med produkter til passiv brannsikring har en langt større brannmotstand enn tilsvarende konstruksjoner isolert med andre materialer.

Det kan gi verdifull tid til å redde både menneskeliv og store verdier, samt gi brann- og redningsmannskaper mulighet for å få kontroll på en brann, før byggets konstruksjoner mister sin bæreevne og bryter sammen.

Vi tilbyr produkter til:

  • Branntetting
  • Brannbeskyttelse
  • Termisk isolering av f.eks. tanker, kjeler, prosess- og avgassrør
  • Brannisolering av ventilasjonskanaler
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.